onsdag 10 augusti 2016

That what friends are for.

Barndomsvän, nya vänner, gamla vänner framtida vänner, vänskap som växer, vänskap är fint, genuint, härligt att erbjuda varandra.
*
Din vän är någon som förstår dig när du som minst förstår dig själv, som accepterar att du inte är dig själv för stunden men som finns där ändå när du behöver. Din vän är en som reparerar din kropp och ditt hjärta när den fallit i bitar, som ger dig en klapp på axeln, ger en kram när du är fylld av osäkerhet. Din vän är en som stadigt står bakom dig och lovar att stötta dig tills livet kommer tillbaka.
*
Att behålla en vän genom sitt liv, från barndomen till vuxen ålder är både fantastiskt och häftigt! Och att återförenas efter många år och vara mentalt på samma plats där man slutade är unikt. Häftigt!
I en äkta vänskap finns inga krav på att man måste vara helt lika, man behöver varken tycka, tänka eller vara samma, man vet ändå var man har sin vän. Det ges utrymme att bara vara. Din vän antingen den är ny eller sedan barnsben, är den äkta så komplettera och kompensera den varandras sidor.
*
En vän kan vara lik en själv så att det nästan är kusligt. Man behöver inte prata med varandra utan man vet exakt vad den andre tänker, tycker och känner. En vän lär sig att känna igen kroppsspråket, och ibland är ord överflödiga. Du behöver inte höras med din vän varje dag för ni vet var ni har varandra.
*
VÄN
V - väntar vid din sida
Ä - älskar dig för den du är
N - nyanserar din vardag
S - skrattar med dig, inte åt dig
K - kämpar med dig i motgångar
A - analyserar inte dina brister
P - påtalar pålitliga argument som stöttar

Bilden med citatet på är tagit uppe vid Rörö när jag med vänner från jobbet var och besökte haveriplatsen av helikopterolyckan vid Barlind. Där vi något år innan denna resa förlorade en vän i ung ålder. Bilden för mig symboliserar ändock trygghet - vänskap. Jag kallar denna bild i mitt fotoalbum 
Hav - Himmel - Ett. Jag känner aldrig så mycket välbehag som när jag är vid havet. Har suttit många timmar på somrarna på stenar på Bjärehalvön, vid Torekov och låtit vinden fara genom mig. Jag känner aldrig så mycket närvaro som när jag är vid havet.
Lev väl
/ Tina

2 kommentarer:

  1. Hälsningar till dig,

    Att få ett legitimt lån har alltid varit ett stort problem att kunder som har finansiella behov. Frågan om krediter och säkerheter är något som kunderna är alltid orolig när de söker ett lån från en legitim långivare. Men
    sergey shikunov lånefinansiering. har gjort denna skillnad i utlåning industrin.
    sergey shikunov lånefinansiering .. har ackrediterats av långivaren s råd att ge ut lån till lokala och internationella kunder på 3% ränta. Vi har fått förmånen att möta dina finansiella behov. Frågan om kredit bör inte hindra dig från att få det lån som du behöver.

    Våra tjänster omfattar följande: -

    * Investerare Lån
    * Skuldkonsolidering
    * Topplån
    * Business lån
    * Personliga lån
    * Internationella lån

    Ingen social trygghet och ingen kreditupplysning, 100% garanti. Allt du behöver göra är att låta oss veta exakt vad du vill och vi kommer säkert att göra din dröm gå i uppfyllelse.
    sergey shikunov lånefinansiering. säger JA när dina bankerna säga nej. Slutligen finansierar vi småskaliga lån fast, mellanhänder, småskaliga finansiella institutioner för att vi har obegränsad kapital. För ytterligare detaljer att gå upphandla ett lån från: Vänligen anmäl ditt deltagande direkt på detta mail: sergeyshikunov@yahoo.com

    Vänliga hälsningar,
    MD sergey shikunov

    SvaraRadera
  2. Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

    business? contact us now with your details to get a good

    Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

    Do you need Personal Finance?

    Business Cash Finance?

    Unsecured Finance

    Fast and Simple Finance?

    Quick Application Process?

    Finance. Services Rendered include,

    *Debt Consolidation Finance

    *Business Finance Services

    *Personal Finance services Help

    Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
    Call or add us on what's App +91-7428831341

    SvaraRadera